Bilgi Bankamız 62 Kategoride, 9052 Makale ve Konu Anlatımı içermektedir. Son Güncelleme: 27.01.2020 06:06

2009 Ortaöğretim Seviye Belirleme Sınavı (SBS) Sonuçları Açıklandı


İçerik Hakkında Bilgi

  • Bu içerik 10.07.2009 tarihinde Woodpecker tarafından, ÖSYM Sınavları | Çıkmış Sorular - Testler - Rehberlik bölümünde paylaşılmıştır ve 521 kez okunmuştur.
    Kaynak: Kadim Dostlar ™ Forum

İçerik ve Kategori Araçları


2009 yılı Ortaöğretim Seviye Belirleme Sınavı’nın sonuçları Milli EÄŸitim Bakanlığı’nın internet sitesinde açıklandı. Bu yıl SBS’nin birincileri Ä°stanbul, Malatya ve Ankara’dan çıktı. Ä°kinci Isparta, üçüncüler ise Adana, Gaziantep, Ä°stanbul ve Bursa’dan çıktı.

SBS’ye giren öğrencilerden 67’si bütün soruları doÄŸru cevapladı. Sıralama ise ortaöğrenim puanları da eklenerek yapıldı.


Adaylar sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı’nın internet sitesinden öğrenebilir. http://www.meb.gov.tr/

(Visited 53 times, 1 visits today)


Kaynak: Kadim Dostlar ™ Forum

Bu içerik 10.07.2009 tarihinde Woodpecker tarafından, ÖSYM Sınavları | Çıkmış Sorular - Testler - Rehberlik bölümünde paylaşılmıştır ve 521 kez okunmuştur. Bu içeriğin devamında incelemek isteyebileceğiniz 0 adet mesaj daha bulunmaktadır.

2009 Ortaöğretim Seviye Belirleme Sınavı (SBS) Sonuçları Açıklandı orjinal içeriğine ulaşmak için tıklayın ...

Önceki MakaleTarihte Bugün: 14 Kasım | (1950) - Åžair Orhan Veli, Ankara'da Yol Yapım Çukuruna Düştükten Ä°ki Gün Sonra Ä°stanbul'da Öldü Sonraki MakaleKutsal Emanetlerimiz | Mescid-i Kudüs - Mescid-i Nebevi - Sahabe-i Kiram'in (R.A.) Kılıçları - Sakal-ı Åžerif - Hırka-i Åžerif

Bu Makaleyle İlgili Fikirlerinizi ve Görüşlerinizi Diğer Ziyaretçilerle Paylaşabilirsiniz