Bilgi Bankamız 62 Kategoride, 9052 Makale ve Konu Anlatımı içermektedir. Son Güncelleme: 27.01.2020 06:06

Atatürk’ün Orman Çiftliği İle İlgili Kehaneti | Kurtuluş Savaşı Sonrası Kehanetleri


İçerik Hakkında Bilgi

  • Bu içerik 15.03.2009 tarihinde Hale tarafından, Atatürk'ün Geleceğe İlişkin Kehanetleri bölümünde paylaşılmıştır ve 4957 kez okunmuştur.
    Kaynak: Kadim Dostlar ™ Forum

İçerik ve Kategori Araçları


Atatürk’ün Orman Çiftliği İle İlgili Kehaneti

Kurtuluş Savaşı Sonrası Kehanetleri


Atatürk’ün “Üstün Sezme Gücü” sadece gelecekte ortaya çıkacak olaylarla ilgili değil, aynı zamanda başka türlü meselelerde de kendisini gösteriyordu. O sanki toprağın derinliklerini bile görebilecek bir yeteneğe sahipti…

Şimdi aktaracağımız Orman Çiftliği’nin kurulma yeri olarak gösterdiği alan da, İznik’in Kapıları İle İlgili Kehaneti’nde olduğu gibi, yine bu inanılmaz yeteneğini gözler önüne sermektedir…


Atatürk bir gün Ankara’nın banliyölerinde araba ile dolaşırken, arabasını durdurur. Şimdiki Orman Çiftliği’nin bulunduğu bölgede bir çiftlik kurmak istediğini yanındakilere açıklar. Fakat itiraz ile karşılaşır…

– “ Paşam burada bir şey yetişmez. Burada su dolu bir resti toprağa gömülse akşamdan sabaha çıkmaz.”

Yetkililer de bu bölgede hiçbir şeyin yetişmeyeceğini söylerler.

Fakat Atatürk fikrinden vazgeçmez. Bu bölgede bir çiftlik kurulabileceğini ısrarla vurgular.

Bunun üzerine Atatürk’e konuyu ispat etmek için su dolu bir testi toprağa gömülerek bir gün bırakılır. Ertesi gün testinin topraktan çıkarıldığında su dolu olduğu görülür…

Şimdi o yerde “ Atatürk Orman Çiftliği” bulunmaktadır.

Atatürk’ün Kehanetleri Kitabı
Ali Bektan


(Visited 1 times, 1 visits today)


Kaynak: Kadim Dostlar ™ Forum

Bu içerik 15.03.2009 tarihinde Hale tarafından, Atatürk'ün Geleceğe İlişkin Kehanetleri bölümünde paylaşılmıştır ve 4957 kez okunmuştur. Bu içeriğin devamında incelemek isteyebileceğiniz 0 adet mesaj daha bulunmaktadır.

Atatürk’ün Orman Çiftliği İle İlgili Kehaneti | Kurtuluş Savaşı Sonrası Kehanetleri orjinal içeriğine ulaşmak için tıklayın ...

Önceki MakaleYöresel Folklor Kıyafetleri | Bolu - Her Zincirde Üçer Altın Olmak Üzere, Turn Başta 30 Altın Bulunur Sonraki MakaleOsmanlı'da Gelinlikler | Kendine Has Özellikleri Olan Osmanlı Gelinlikleri Nasıldı?

Bu Makaleyle İlgili Fikirlerinizi ve Görüşlerinizi Diğer Ziyaretçilerle Paylaşabilirsiniz